Mentionam ca raspunsul il primiti in cel mai scurt timp pe email sau prin telefon.Multumim!
 

Recrutam clienti directi Oriflame toate orasele

 

Avantajul Oriflame

Avantajul Oriflame

Beneficiezi de sprijin permanent din partea companiei.

Din momentul în care devii Cumpărător Direct Oriflame, ai alături de tine Administratorul tău de cont Oriflame. Acesta îţi va comunica informaţiile administrative de care ai nevoie în calitate de Cumpărător Oriflame şi va contribui în mod eficient la rezolvarea eventualelor probleme legate de trimiterea, recepţia şi plata comenzilor tale.
În plus, compania îţi oferă posibilitatea de a participa gratuit la cursuri de cosmetică şi de a discuta cu un Consultant cosmetic. Trebuie doar să soliciţi acest lucru prin Administratorul tău de cont!
Este comod şi plăcut să cumperi cosmetice în mod direct. Pe măsură ce foloseşti produsele, ajungi să-ţi placă foarte mult. Te bucuri de binefacerile produsului şi, în acelaşi timp, îţi îmbunătăţeşti viaţa.
Nu este greu!

Oriflame te sprijină să-ţi înfiinţezi o firmă, te ajută să o conduci şi, în plus, îţi oferă un credit financiar cu 0% dobândă.

Beneficiezi de servicii postvânzare.

Consultantul Oriflame şi Directorul care te vor coordona îţi vor comunica toate informaţiile şi noutăţile privind produsele şi regulile Oriflame şi îţi vor furniza serviciile postvânzare.

Primeşti produsele comandate în momentul şi locul alese de tine.

Îţi poţi plasa comanda în oricare zi a campaniei, prin Internet - când doreşti - sau la centrele Oriflame - în limita programului de lucru al centrelor Oriflame.
A doua zi îţi poţi ridica produsele de la unul din centrele Oriflame de servicii imediate (Service Centre) sau le poţi primi la unul din punctele de mesagerie Oriflame din toată ţara (Pickup Point), în funcţie de planificarea transporturilor Oriflame.

Poţi beneficia de o perioadă de creditare de 18 zile pentru produsele comandate.

Consultantul Oriflame şi Administratorul de Cont Oriflame care te vor coordona îţi vor explica termenii şi condiţiile în care Compania îţi acordă creditul de 18 zile.

Beneficiezi de reduceri aplicate la preţul de catalog în funcţie de volumul de achiziţii personale de la Oriflame.

În calitate de Cumpărător Direct Oriflame comanzi produsele de care ai nevoie la unul din sediile Oriflame sau prin Internet. Pentru produsele cumpărate vei plăti cu 23%-40% mai puţin faţă de preţul de catalog, în funcţie de valoarea comenzii, începând cu o valoare minimă de 50 lei.

Dacă TU vrei, Oriflame TE AJUTĂ şi, cu PASIUNE, ne vom bucura ÎMPREUNĂ de succes, în SPIRITUL Oriflame!

DISCOUNT LA PRODUSELE COMANDATE
0%=SUB 50RON
23%=50RON-249RON
30%=250RON-499RON
40%=PESTE 500RON