Mentionam ca raspunsul il primiti in cel mai scurt timp pe email sau prin telefon.Multumim!
 

Recrutam clienti directi Oriflame toate orasele

 

Cum comanzi produsele Oriflame

Cum comanzi produsele noastre

Oriflame este o companie care vinde produse cosmetice pentru o îngrijire naturală a corpului, în sistem Vânzare Directă. Facem acest lucru prin intermediul unei forţe de vânzări independentă, în afara circuitului tradiţional al magazinelor de desfacere cu amănuntul. Prin acest sistem eficient de distribuţie, produsele ajung la consumatorul final direct din fabricile Oriflame sau prin intermediul Consultanţilor autorizaţi de companie, sau direct la Consumatorul Oriflame.


Client Oriflame

Dacă eşti înscris în Oriflame, deci ai calitatea de Client Direct sau Consultant Oriflame, poţi comanda produsele noastre astfel:

• Comandă personală
Se face direct la operatoarele noastre din oricare Service Center sau în centrele din Bucureşti şi Timişoara.

• Comandă prin e-mail
Se transmite la adresa email: order@oriflame.ro. Mesajul va conţine obligatoriu:
- cod client
- nume si prenume
- punct livrare comanda (centrul Oriflame de unde doreşti să ridici comanda)
- comanda dvs in format : cod - cantitate


• Comandă prin fax
Se transmite la fax 021 4043300. Este necesar să comunici:
- cod client
- nume si prenume
- punct livrare comanda (centrul Oriflame de unde doreşti să ridici comanda)
- comanda dvs in format : cod - cantitate


• Comandă online
Ai nevoie de cele două elemente de logare: Cod Client şi Parolă. După ce ai obţinut parola, nimic mai simplu: te loghezi şi faci comanda. În plus, beneficiezi de multe alte facilităţi.
Dacă ai acces personal la Internet, poţi solicita elementele de logare pentru acces personal online imediat după înscriere.
Este necesar să comunici: Cod Client Oriflame, Nume şi Prenume, de pe o adresă email personală, cont personalizat, la adresa e-mail: ruxandra.ionescu@oriflame.ro

Consumator Oriflame

Dacă nu eşti înscris în Oriflame, poţi comanda produsele noastre la orice Consultant Oriflame pe care îl cunoşti. Consultă catalogul fiecărei campanii, tipărit sau pe pagina nostră web şi transmite-i comanda.

Ne bucurăm că ai ales produsele noastre şi îţi recomandăm să te alături echipei Oriflame, pentru a beneficia de avantajele pe care Oriflame le oferă Clientilor Direcţi.